top of page

De man in bonus

Wanneer niet alleen jijzelf, maar

ook andere vinden dat het goed met je gaat,

dan zal het wel waar zijn.

 

THEATERSHOW 

Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je dat zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. En wanneer niet alleen jijzelf, maar ook de anderen vinden dat het goed met je gaat, dan zal het wel waar zijn.

 

In 'De man in bonus' gaat Martijn op zoek naar het geheim van de voorspoed. Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en

 

scherpe overdenkingen neemt hij u mee in zijn zoektocht. Ook u zult in de plus eindigen. Dat is beloofd. 

 

De man in de bonus' is na 'Martijn Hillenius duidt de dingen' en 'Nu" het derde soloprogramma van Martijn.  De show draait van september 2015 tot en met mei 2016. Klik hier voor een overzicht van de speellijst.

Eerdere theatershows

Nu

 

Seizoen 2013-2014 | Reprise seizoen 2014-2015

 

Mijn programma heet 'Nu'. Maar die titel vind ik eigenlijk een beetje achterhaald. Toen dacht ik: 'Ja. Nu.' Maar nu denk ik: 'Ja. Dat was toen.' Zo snel kan het kennelijk gaan.

Martijn Hillenius duidt de dingen

 

Seizoen 2010-2011 | Reprise seizoen 2011-2012

 

Je hoort mensen wel eens zeggen dat ze met allerlei existentiele vragen worstelen. Dingen in de geest van: Bestaat God? Is er leven na de dood? Wat is de zin van het leven? Dat soort zaken. Wat wel grappig is, is dat ik het antwoord heb op al die vragen. Ik heb erover nagedacht en ik weet hoe het zit. Dus ik dacht, misschien is het leuk als ik dat ven kort uitleg. Het hoeft niet zo lang te duren.

bottom of page