top of page

Film en televisie

 

Sinds 2006 is Martijn in toenemende mate werkzaam als scenarioschrijver voor film, televisie en radio. Hij is vaste schrijver van onder andere het kinderprogramma Het Klokhuis en het VARA radioprogramma Spijkers met Koppen. Daarnaast schrijft hij korte en lange speelfilms. Hieronder een selectie van zijn werk als scenarist. 

Fissa (2016)

Bioscoopfilm

Wanneer de populaire Max zijn eindexamen in gevaar ziet komen en de nerderige Ruben zijn eindexamenfeest, slaan de twee oude vrienden de handen weer ineen. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode, eindigend in een onwaarschijnlijk eindexamenfeest leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen. "Fissa" verscheen begin 2016 in de bioscoop.

Vingers (2013)

NTR Kort

 

Als wiskundeleraar Bernd meent te zien hoe een meisje tijdens de les zich laat betasten, raakt hij in totale verwarringen over wat er op seksueel gebied speelt onder de jeugd. Gemaakt in het kader van NTR Kort.

Het Klokhuiskantoor (2014)

Het Klokhuis

Bij Het Klokhuiskantoor volgen we Ben, Leonoor, Wouter en Timo tijdens hun werkzaamheden op de redactie van Het Klokhuis. In deze aflevering volgt Leonoor een lachcursus en erft Timo een paar honderd kilo hondenbrokken.

Het Klokhuiskantoor (2014)

Het Klokhuis

Bij Het Klokhuis volgen we Ben, Leonoor, Wouter en Timo tijdens hun werkzaamheden op de redactie van Het Klokhuis. In deze aflevering introduceert Ben een vloekpot en krijgen we antwoord op de vraag hoe kentekenplaten worden gemaakt. 

Sweet Love (2012)

Kinderfilmmusical

Minifilmmusical over onoverwinnelijke liefde en hoe het snoep werd teruggegeven aan het volk. Gemaakt in het kader van Nu of Nooit.

bottom of page